Rólam

Sziasztok!

A nevem Dombóvári Judit.
Eredetileg művészettörténészként végeztem, de a fényképezés már az egyetemi éveim alatt megtalált. A diplomázás óta szabadúszó fotográfusként dolgozom Budapesten, ahol egy pasztelszínű biciklivel rovom a belvárosi utcákat, kiállításokat, kávézókat, bisztrókat, avagy épp csak szimplán kutyát sétáltatok.
Az esküvők megörökítése mellett hazai magazinoknak, cégeknek, zenekaroknak és reklámügynökségeknek is készítek anyagokat, de találkozhattatok már fotóimmal számos hazai galéria falain is.

Ezeket az egyéb más munkáimat a ezen a linken tudjátok megtekinteni.

30706612_10208582592001722_4661041974411788288_o

Nagyon szeretek utazni, világot látni, megismerni új embereket és történeteket. Ezért is áll olyan közel a szívemhez az esküvői fényképezés, hiszen minden ilyen nap alkalmával egy-egy újabb világba csöppenek bele és fantasztikus dolog ezeket a világokat belülről látni és felfedezni. Ilyenkor a fotós nem pusztán egy rendezvényt örökít meg, hanem valakik számára valóban fontos momentumokat, érzéseket és őszinte, bensőséges pillanatokat. Nagyon szeretem, amikor magukkal ragadnak az események és a képeken jóleső természetesség és spontaneitás köszön vissza, amikor a pár már elfelejti, hogy ott a kamera és így teljesen részéve tudok válni a történetüknek. A legfontosabbnak a helyszínek hangulata mellett az apró, spontán mozdulatok és mimikák megragadását tartom, mert ezek tesznek igazán személyessé és egyedivé minden esküvőt.

A továbbiakban beszéljenek helyettem a képek, és amennyiben a portfólióm elnyerte a tetszésetek, keressetek emailben bátran! Én már alig várom, hogy megismerkedjünk. 🙂