Gyakran ismételt kérdések

Emailben tudtok tőlem árajánlatot kérni, a válaszlevélben pedig el fogom küldeni a csomagárakat, azok részletes leírásával együtt.
Nagy segítség nekem, ha megadjátok a dátum mellett az esküvő pontos helyszínét is, illetve hogy milyen stílusú esküvőt képzeltek el, kik lesznek a többi szolgáltató, stb.

Nem. 🙂 Ám szívesen ajánlok ezzel foglalkozó kollégákat!

Az elkészült fotókat az esküvőt követően minimum 1 – maximum 4 héten belül adom át digitálisan, pendriva-ra másolva. Természetesen lehetőségetek van nyomtatott képeket is kérni, illetve a képanyagból egy magas minőségű esküvői albumot is nagyon szívesen összeállítok Nektek.

Nem, hiszen azok még nem a végleges fényképek. Egy leválogatott, retusált képanyagot adok át, ahol a képek mennyiségét az általatok választott csomag határozza majd meg.

A kreatív fotózás az esküvői ruhában történő fényképezkedés, csakis a párral, amely az esküvővel nem megegyező napon is elkészíthető. Maga a fotózás körülbelül egy-másfél órát vesz igénybe. Azért is érdemes külön napra tenni, mert a nyári hónapokban délelőtt 10 és délután 5 óra között a legrosszabbak a fényviszonyok, az esküvő napján pedig nehéz ennek megfelelően időt szánni rá, pláne ha valami izgalmas helyszínt szeretnénk felkeresni. A jegyesfotózásra ugyanez vonatkozik, utóbbit hétköznapi öltözetben készítjük el, jóval az esküvőt megelőzően.

Ez természetes és úgy gondolom, ez a fotós egyik legfőbb feladata. Úgy dolgozni, hogy egyszerre észrevétlen maradjon, megtartsa a távolságot, de ha kell, akkor meg is tudja mutatni mi az ami remekül mutatna egy képen. Mivel én magam sem szeretem ha fényképeznek, így igencsak együtt tudok Veletek érezni. 🙂

Örömmel! Jó pár esküvőn szereztem már tapasztalatot a kollégák terén, így ilyen kérdésekben is bátran fordulhattok hozzám.