Sziasztok!

A nevem Dombóvári Judit.

Eredetileg művészettörténészként végeztem, de a fényképezés már az egyetemi éveim alatt megtalált. A diplomázás óta szabadúszó fotográfusként dolgozom Budapesten, ahol egy pasztelszínű biciklivel rovom a belvárosi utcákat, kiállításokat, kávézókat, bisztrókat, avagy épp kutyát sétáltatok. Az esküvők megörökítése mellett magazinoknak, cégeknek, zenekaroknak és reklámügynökségeknek is készítek anyagokat, de találkozhattatok már fotóimmal számos hazai galéria falain is. Ezeket a munkáimat a ezen a linken tudjátok megtekinteni. 2022 tavaszán hatalmas örömömre az Elle magazin képszerkesztő munkatársa lettem.

Nagyon szeretek utazni, világot látni, megismerni új embereket és történeteket. Ezért is áll olyan közel a szívemhez az esküvői fényképezés, hiszen minden ilyen nap alkalmával egy újabb világba csöppenek bele és fantasztikus dolog ezeket a világokat belülről látni és felfedezni. Ilyenkor a fotós nem pusztán egy rendezvényt örökít meg, hanem valakik számára valóban fontos momentumokat, érzéseket és őszinte, bensőséges pillanatokat. Nagyon szeretem, amikor magukkal ragadnak az események és a képeken jóleső természetesség és spontaneitás köszön vissza, amikor a pár már elfelejti, hogy ott a kamera és így teljesen részéve tudok válni a történetüknek.

© 2022 Boheme Lenses, All Rights Reserved
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram